Gruzoviki.kiev.ua

Українському уряду презентували новий автобус I-VAN А10C.

17 червня, перед засіданням Кабінету Міністрів України, прем‘єр міністру Юлії Тимошенко та членам уряду презентували абсолютно новий міський автобус – I-VAN A10C.

Цей автобус розроблявся і готовий до виробництва на Запорізькому автомобілебудівному заводі, який входить в структуру Корпорацыъ УкрАВТО. За інформацією прес-центру Кабінету Міністрів, прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко після оглядин представленої техніки, висловила впевненість в забезпеченні пасажирським транспортом ЄВРО-2012 продукцією вітчизняних виробників.

Автобус I-VAN A10C відноситься до складу середніх міських автобусів, призначених для перевозки пасажирів з європейським рівнем комфорту. Також спеціально для транспортування пасажирів з обмеженими фізичними здібностями, новий автобус оснащений спеціальним трапом для заїзду інвалідних візків. Головними особливостями нового автобусу став сучасний дизайн, м‘яка пневмопідвіска, плавний хід та гарна динаміка.

Зручність пасажирам забезпечує комфортабельний салон, в якому розміщено 26 сидячих місць, а загальна місткість салону складає 68 пасажирів.

Новий I-VAN A10C оснащений надійним двигуном фірми DEUTZ, який працює в парі з автоматичною коробкою перемикань. В додаток, для комфорту водія і більш легкого керування, що безпосередньо впливає на безпеку, автобус оснащений сидінням водія з пневмопідвіскою, гідро підсилювачем керма, ергономічним розташуванням приборів керування.
Європейський рівень нового автобуса та виробничі потужності Запорізького автомобілебудівного заводу в черговий раз довели, що вітчизняний виробник готовий забезпечити ЄВРО-2012 якісним транспортом з європейським рівнем комфорту для пасажирів.

Коротка довідка про компанию:
ТДЦ-АВТО є офіційним дистрибутором вантажних автомобілів TATA, JAC та автобусів I-VAN. Гарантійне та післягарантійне обслуговування виконує дилерська мережа Корпорації УкрАВТО.

Пресс-центр
АФ «ТДЦ-АВТО»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору